Perfect voorbereid 

 

 Finish

Direct na de finish is een kraam met fruit en dorstlesser opgesteld. Als je het loop onderdeel hebt volbracht(Je moet zelf de rondes tellen), ga je bij het tweede keerpunt rechtdoor de finishsluis in. Zorg dat je nummer goed zichtbaar is voor de tijdwaarneming. 

 

Na afloop/Opfrissen

Nadat je hebt bijgetankt bij de kraam na de finish, kun je douchen(geen warmwater) in de kleedkamers van de zwembad accomodatie, vlakbij de finish. Na de wedstrijd is er op het terras van het sportplein gelegenheid tot uitpuffen.

Prijsuitreiking

Ongeveer een uur na de aankomst van de eerste deelnemer vindt de prijsuitreiking plaats op het terras van het sportplein .Prijzen worden niet nagestuurd, dus zorg dat je bij de prijsuitreiking aanwezig bent! Het prijzenschema wordt op basis van de voorinschrijvingen vastgesteld. Voor elke voorinschrijver (voor 1 augustus) is er een herinnering in de vorm van het Rabobank Triathlon Binnenmaas T-shirt. Voor na-inschrijvers zijn er T-shirts zolang de voorraad strekt.

Naar huis

Het parc fermé wordt tot 17.30 uur bewaakt. Fietsen moeten dus voor die tijd worden afgehaald. De fiets kan afgehaald worden na vertoning van het startnummer.De uitslagen kunt u vinden op mylaps.nl Via "evenementen" en "uitslagen" kunt u de datum aangeven en vervolgens de wedstrijd selekteren. 
De foto's (of links naar foto’s) van de Rabobank Triathlon Binnenmaas zullen zo spoedig mogelijk op onze website worden geplaatst.